Assistanse Nor AS er et bilbergingsselskap som utfører alt av personbil- og tungbil-berging. Vi har nytt moderne utstyr for og kunne utføre alt av bergingsoppdrag. Vi har en stor og variert bilpark samt dyktige og engasjerte medarbeidere. Kvalitet på våre tjenester er det som driver oss, og du skal alltid føle deg trygg på at du og ditt kjøretøy er i de beste hender. Vi har bergingsbiler som er konstruert for også å håndtere berging langt fra allfarvei. Assistanse Nor utfører også berging/heving av båter nært land eller ved kai.

Vi har vannpumper for tømming av vann i kjellere også. Personlig service er viktig for oss, og du skal ha personlig kontakt med sjåføren fra du ringer til oppdraget er utført!

Service og rask utrykningstid er vår viktigste agenda i tjenestene!

Dette gjelder også vakttelefon hvor vi til en hver tid – 24/7 – har tre åpne linjer. Har du behov for våre tjenester slipper du med andre ord å «stille i kø».

Assistanse Nor har lang og bred erfaring med lett- og tung-berging, og er markedsledende i Vesterålen på tung-berging. Siden 2016 har vi stort sett vært foretrukket som assistanse av tung-berginger i Vesterålen.

Ved større bergningstjenester, der det er lossing av kjøretøy og eventuelt opprydding på vei/eiendom, så utfører vi også dette. Vi har gravemaskin, hjullaster, kranbil og gaffeltruck, og kan utføre alt av oppdrag. Dette er vår store styrke! Den som tilkaller våre tjenester slipper å vente på at man må få tak i underentreprenører for og kunne utføre kompliserte oppdrag.

Assistanse Nor er opptatt av sikkerhet for våre ansatte og kunder, så vi er til enhver tid oppdatert på helse, miljø og sikkerhet (HMS). Våre ansatte har gjennomført ‘på vei kurs’ og diverse andre kurs/sertifiseringer som omhandler våre tjenester. Assistanse Nor er også godkjent som lærlingbedrift.

Ønsker du et samarbeid med oss er du velkommen til å ta kontakt her.

Assistanse Nor har disse godkjenninger:

• Godkjent Skiltplan Vesterålen og deler av Sør-Troms og Lofoten.
• Godkjent Lærebedrift Nordland
• Godkjent HMS plan
• Tilknyttet Bedriftshelsetjenesten UNIVI

 

Assistanse Nor har kontrakt med Falck:

Assistanse Nor har kontrakt med Falck. Det vil si at alt av oppdrag/avtaler Falck har i Vesterålen kjører Assistanse Nor. Assistanse Nor og Falck har sammen avtale med de fleste forsikringsselskap.

Falck Redning AS (populært kalt bare Falken) er et norsk selskap som tilbyr veiredningstjenester for biler og motorsykler, trygghetsalarmer og vaktmestertjenester. Selskapet driver også sykkelregisteret og eies av det danske konsernet Falck. Falcks fokus er trygghet, beredskap og sikkerhet. Alle Falcks aktiviteter er knyttet til å forebygge, assistere og begrense skadevirkninger.